gren

 

10

NewsLetter

Ερωτηση Ασφαλείας πόσο κανει η προσθεση 1 και 4 ?
Ονομα:
Email:

Ιστοσελίδες


Εκτύπωση
E-mail

Πασχαλινή Εκδρομή στη Κωνσταντινούπολη

Αναχώρηση:06/4
€469.00

 Π Α Σ Χ Α – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 ΜΕΡΕΣ
ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΟΛΗ .
Πτήση για την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη , συνάντηση με τον ξεναγό μας και ξεκινάμε  από τα Τείχη του Ιουστινιανού και θα συνεχίσουμε με την Μονή της Χώρας με τα υπέροχα ψηφιδωτά που διατηρούνται στο πέρασμα των αιώνων. Επόμενος σταθμός μας το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής Μπαλουκλή, ένας θησαυρός της Ορθοδοξίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Παναγία των Βλαχερνών, τον ναό όπου για πρώτη φορά εψάλη ο Ακάθιστος  το 626μ.Χ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταφερθούμε με πούλμαν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για να παρακολουθήσουμε την  λειτουργία του Επιταφίου.

2η μέρα:  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ( Κλασσική ξενάγηση ).
Μετά το πρωινό , ξεκινάμε με τον ξεναγό μας για την παλιά πόλη για την επίσκεψη στον λαμπρό ναό  της Αγία Σοφίας,  το Βασιλικό Υδραγωγείο του Ιουστινιανού, το Τοπκαπί Σαράι με τα υπέροχα κοσμήματα και άλλα εκθέματα των Οθωμανών Σουλτάνων, το περίφημο Μπλε Τζαμί , τον ιστορικό Ιππόδρομο με τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου όπου έλαβε μέρος η Στάση του Νίκα, και την σκεπαστή αγορά Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα. Το βράδυ θα πάμε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας για να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία της Ανάστασης και στην συνέχεια ακολουθεί  εορταστικό  δείπνο με μαγειρίτσα σε τοπικό εστιατόριο.

3η μέρα:  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ  ( Ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ ) – Κρουαζιέρα στον Βόσπορο.
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ανάκτορο Ντολμα Μπαχτσέ πού βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και κατασκευάστηκε  ως κατοικία των τελευταίων Οθωμανών Σουλτάνων σύμφωνα με τα  δυτικοευρωπαϊκά πρότυπα .Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια θαυμάσια κρουαζιέρα στον Βόσπορο.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Σας  προτείνουμε μία βόλτα στη θρυλική λεωφόρο του Πέραν ( Istiklal Caddesi ) με τα καταστήματα  όλων των ειδών , τα εστιατόρια για όλα τα γούστα , τα διάσημα ζαχαροπλαστεία , όπως το ξακουστό Haci Bekir με έτος ίδρυσης το 1777 . Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ ( Χάλκη και Πρίγκιπος )- ΚΩΝ/ΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι. Θα επισκεφθούμε πρώτα την νήσο Χάλκη όπου θα ξεναγηθούμε στην Θεολογική Σχολή και στην συνέχεια την νήσο Πρίγκιπο . Προαιρετικό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο . Σας προτείνουμε  τον γύρο του νησιού με τα γραφικά αμαξάκια η μία επίσκεψη  στον Άγιο Γεώργιο τον κουδουνά στην κορυφή του λόφου . Αναχώρηση από τα καταπράσινα Πριγκιπόνησα με τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη .Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Αναχώρηση 2 κλινο 1 κλινο Παιδί
06/4 469 609 419

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Κων/πολη-Αθήνα με απευθείας πτήσεις.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Κων/πολης
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο  5* στην Κων/πόλη.
  • Όλες οι  ξεναγήσεις με ελληνόφωνο ξεναγό όπως στο πρόγραμμα .
  • Το εισιτήριο του πλοίου για τα Πριγκιπόνησα .
  • Κρουαζιέρα στον Βόσπορο.
  • Αναστάσιμο δείπνο.
  1. Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αερ/μίων 150 Ευρώ .
  2. Δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στα μουσεία και τα προαιρετικά .
  3. Η σειρά των ξεναγήσεων  δύναται να αλλάξει  .

Γραφείο Ταξιδιών Kaningos Tours, Οργανωμένες εκδρομές στην Ευρώπη, Αεροπορικές Εκδρομές Παρίσι, Disneyland, Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βερολίνο, Κωνσταντινούπολη, Ρώμη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντουμπάι, Οδικές εκδρομές στην Ευρώπη, Εκδρομές στην Ελλάδα με πούλμαν, Κρουαζιέρες πολυήμερες και μονοήμερες, πακέτα διακοπών, κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, Γαμήλια ταξίδια, Εξωτικά ταξίδια στην Άπω Ανατολή και στην Κούβα

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite