gren

 

10

NewsLetter

Ερωτηση Ασφαλείας πόσο κανει η προσθεση 1 και 4 ?
Ονομα:
Email:

Ιστοσελίδες


Εκτύπωση
E-mail

Εκδρομή Βουδαπέστη - Βιέννη

Αναχωρήσεις: 3/10, 5/10, 12/10, 19/10, 24/10, 26/10, 1/11
€659.00

Β Ο Υ Δ Α Π Ε Σ Τ Η – ΒΙΕΝΝΗ

6  ΜΕΡΕΣ ΑΕΡ/ΚΩΣ
 

1η Μέρα :ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
 Πτήση  για Βουδαπέστη , άφιξη και ξεκινάμε  με τον ξεναγό μας για την πρώτη γνωριμία με το ‘Παρίσι της Ανατολής’ ή ‘Μαργαριτάρι του Δούναβη’ όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν την Βουδαπέστη. Θα δούμε οκτώ γέφυρες που συνδέουν την Βούδα με την Πέστη με καλύτερη  την γέφυρα των Αλυσίδων, την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτήριο του Κοινοβουλίου, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα, τον Ιστορικό ναό του Αγ. Ματτία (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες), τον πύργο των Ψαράδων και το νησί Μαργαρίτα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Το βράδυ προτείνουμε δείπνο υπό τους ήχους των τσιγγάνικων βιολιών.

2η Μέρα : ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ ( Προαιρετική )
Η σημερινή  μέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε  μια  οδική εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη με πρώτη στάση  στον Άγιο Ανδρέα-παράδεισο των καλλιτεχνών -, μετά στο Έστεργκομ όπου δεσπόζει η εκκλησία του Αγίου Στεφάνου-η ωραιότερη Καθολική Βασιλική της Ουγγαρίας  και οι βασιλικοί τάφοι και τέλος το Βίσενγκραντ με το κάστρο του βασιλιά Ματθία  , άλλοτε  έδρα των Ούγγρων Βασιλιάδων. Επίσης  , θα  έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε  ένα εργοστάσιο διαμαντιών όπου θα ενημερωθούμε για την παραγωγική διαδικασία και αν θέλουμε να κάνουμε αγορές .Γεύμα  στο περίφημο εστιατόριο Renaissance . Το βράδυ επιστροφή στην Βουδαπέστη  και διανυκτέρευση .

3η Μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  
Η σημερινή  μέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε μόνοι σας τις κρυφές ομορφιές της μαγευτικής αυτής πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε το ζωολογικό κήπο, το παγοδρόμιο καθώς επίσης και το νησί της Μαργαρίτας πάνω στο Δούναβη. Σας προτείνουμε μια βόλτα στα καταστήματα της Vatci utca για ψώνια η στο δάσημο που παραμένει στο ίδιο σημείο από το 1870 , αποτελώντας το κορυφαίο χώρο κοινωνικής συνάθροισης της πόλης.

4η Μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ
Μετά το πρωινό , μεταφορά στον σταθμό των λεωφορείων και μετάβαση στην Βιέννη . Εκεί , συνάντηση με το ξεναγό μας και ξεκινάμε την ξενάγηση της Βιέννης. Θα δούμε  την περίφημη Κρατική Όπερα, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ .Μεταφορά  στο ξενοδοχείο μας  και ελεύθερος χρόνος .

5η Μέρα : ΒΙΕΝΝΗ – ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΓΚ
Μετά το πρωινό ελεύθερη μέρα . Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στα Βιεννέζικα δάση στην τοποθεσία Μάγερλινγκ όπου θα δείτε το κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων. Μετά την επίσκεψη του μοναστηριού στο Χάιλιγκενκροις θα κλείσει η εκδρομή με μία επίσκεψη της λουτρόπολης Μπάντεν. Το βράδυ σας προτείνουμε μια επίσκεψη στη γραφική συνοικία Γκρίντσινγκ για να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα στις τοπικές ταβέρνες.

6η Μέρα : ΒΙΕΝΝΗ –ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό ,  μεταφορά στο αεροδρόμιο , πτήση για Αθήνα.

Αναχωρήσεις 2 κλινο 1κλινο Παιδί
3/10, 5/10, 12/10, 19/10, 24/10, 26/10, 1/11 659 989 549

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

  • Αερ/κά εισιτήρια Αθήνα-Βουδαπέστη// Bιέννη-Αθήνα ( απευθείας ) .
  • Μεταφορές από  το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στο ξενοδοχείο.
  • Μεταφορές από  το ξενοδοχείο της Βιέννης στο αεροδρόμιο.
  • Το εισιτήριο με πούλμαν Βουδαπέστη-Βιέννη.
  • 3  διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό στην Βουδαπέστη.
  • 2  διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό στην Βιέννη.
  • Ξενάγηση Βουδαπέστης  με  Ελληνόφωνο ξεναγό .
  • Ξενάγηση Βιέννης  με  Ελληνόφωνο ξεναγό .
  • 1 χειραποσκευή μέχρι  8 κιλά  για κάθε επιβάτη .
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

Σημ1: Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι των αεροδρομίων ( 150 E ).
Σημ2: Δεν περιλαμβάνονται οι προαιρετικές εκδρομές .
Σημ3: Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να τροποποιηθεί .
Σημ4: Οι δημοτικοί φόροι Βιέννης πληρώνονται από τους πελάτες στο ξενοδοχείο.

Γραφείο Ταξιδιών Kaningos Tours, Οργανωμένες εκδρομές στην Ευρώπη, Αεροπορικές Εκδρομές Παρίσι, Disneyland, Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη, Βερολίνο, Κωνσταντινούπολη, Ρώμη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Ντουμπάι, Οδικές εκδρομές στην Ευρώπη, Εκδρομές στην Ελλάδα με πούλμαν, Κρουαζιέρες πολυήμερες και μονοήμερες, πακέτα διακοπών, κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, Γαμήλια ταξίδια, Εξωτικά ταξίδια στην Άπω Ανατολή και στην Κούβα

κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite