Εκδρομή Ηράκλειο Παρίσι Νορμανδία

Εκδρομή Ηράκλειο Παρίσι Νορμανδία

Λούβρο – Disneyland 

5 Μέρες Αεροπορικώς

Καθαρά Δευτέρα  &  25η Μαρτίου

Αναχωρήσεις :  03/03, 23/03.

1η Μέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το γιορτινό Παρίσι. Άφιξη, συνάντηση με τον ξεναγό μας και πανοραμική ξενάγηση. Θα δούμε  τον Πύργο του Άιφελ, το Τροκαντερό, την Αψίδα του Θριάμβου, την διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας , την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, το μεγαλοπρεπές  κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, το Δικαστικό Μέγαρο, την γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το  Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους  κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων. Στην συνέχεια  μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα : ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου. Θα έχουμε την ευκαιρία να  δούμε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της Μήλου, την Νίκη της Σαμοθράκης, όπως επίσης την ελληνική, την ρωμαϊκή, και ένα μέρος της αιγυπτιακής πτέρυγας. Επίσης θα θαυμάσουμε τους πίνακες του  “De la Croix”. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την πλατεία της Βαστίλλης, η οποία το 1789 κατελήφθη από τον λαό και οδήγησε στο τέλος την βασιλικής αυθαιρεσία. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην συνοικία Μαραί και φθάνουμε στην μποέμ γειτονιά των διανοουμένων και των καλλιτεχνών, το Quartier Latin,  με πολλές καφετέριες και μπιστρό. Το απόγευμα, σας προτείνουμε μία προαιρετική  κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα μπατώ μούς.

3η Μέρα : DISNEYLAND

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το περίφημο πάρκο της Disneyland. Μπορείτε να επισκεφθείτε  τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, την χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, την Άγρια Δύση,το Βουνό των Κεραυνών και να περπατήσετε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα : ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

Μετά το πρωινό,  αναχώρηση για την εκδρομή στην Νορμανδία. Θα επισκεφθούμε την  Ντωβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται  αρχοντικά σπίτια. Μπορείτε να επισκεφθείτε την σκεπαστή αγορά της Ντωβίλ όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα . Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την διάσημη παραλία της πόλης όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνείς ταινίες. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την Τρουβίλ , αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών  και μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή  θα φθάσουμε στο παλιό χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur,  αμφιθεατρικά χτισμένη γύρω από το λιμάνι που ήταν σημείο εκκίνησης των μεγάλων θαλασσοπόρων της Γαλλίας. Στην Honfleur  θα παραμείνουμε και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, βόλτες και ψώνια. Μετά από μία καταπληκτική μέρα με πανέμορφες εικόνες επιστρέφουμε στο Παρίσι και στο ξενοδοχείο μας.

5η Μέρα : ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος, μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στο Ηράκλειο μέσω Αθήνας.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο-Παρίσι-Ηράκλειο  μέσω Αθήνας.
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Παρίσι με πρωινό σε  ξενοδοχείο 4*.
  • Πανοραμική ξενάγηση Παρισιού.
  • Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου.
  • Περιήγηση στις ιστορικές συνοικίες του Παρισιού  Βαστίλλη, Μαραί και Quartier Latin.
  • Ολοήμερη επίσκεψη στην Eurodisney.
  • Ολοήμερη επίσκεψη στην Νορμανδία.
  • 1 χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και 1 βαλίτσα μέχρι 15 κιλά το άτομο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 195,00 € .
  • Είσοδος στο πάρκο της Ντίσνευλαντ.
  • Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημ 1: Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να αλλάξει.

Σημ 2: Οι δημοτικοί φόροι Παρισιού ( 2,88 € ανά άτομο, ανά ημέρα ) πληρώνονται επιτόπου από τους πελάτες.

Σημ 3: Η παιδική τιμή αφορά σε παιδιά κάτω των 12 ετών μαζί με 2 γονείς.

Σημ 4: Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο όταν υπάρχει αρκετή συμμετοχή.

Αναχωρήσεις Δίκλινο 1κλινο Παιδικό Ξενοδοχεία
03/03, 23/03 679 919 579 Holiday Inn   4*  η παρ.

Οι ώρες πτήσεων είναι  :

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ    08.00-13.35 ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ   14.20-21.05

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.