Παρίσι, η Πόλη του Φωτός

Ταξίδι στην Πόλη του Φωτός, στο Παρίσι

Καλώς ορίσατε στο Παρίσι , στην Πρωτεύουσα της Γαλλίας, που προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο που έρχονται για να θαυμάσουν τα περίπου 160 Μουσεία, την Αρχιτεκτονική της Πόλης, της 200 Γκαλερί, τα 100 Θέατρα, τον Πύργο του Αίφελ, τον Ποταμό του Σικουάνα που χωρίζει την Πόλη σε 2 μέρη, την Αψίδα του Θριάμβου, την Μονμάρτη, τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, το Μνημείο της Βαστίλης, την Πλατεία Βαντόμ, τα Μουσεία Λούβρου, Μουσείο Πικάσο, Μουσείο Ορσέ, το Παλάτι των Βερσαλλιών.

Το κέντρο του Παρισιού διαιρείται σε 20 διαμερίσματα. Η πλειοψηφία των γνωστών αξιοθέατων βρίσκονται στα πρώτα 8 διαμερίσματα.

Η καλύτερη εποχή του χρόνου για ένα ταξίδι στο Παρίσι είναι η Άνοιξη ή το Φθινόπωρο.

Το Παρίσι όμως είναι γνωστό και για την νυχτερινή ζωή και την διασκέδαση.

Εκτός από Συναυλίες και Φεστιβάλ μπορείτε να απολαύσετε στα γνωστά Καμπαρέ και Κλαμπ, όπως το πιο διάσημο Καμπαρέ που λειτουργεί πάνω από 125 χρόνια το Μουλέν Ρουζ, το Lido ένα από τα μεγαλύτερα καμπαρέ.

Επίσης λειτουργούν πολλά Κοκτέιλ Μπάρ, Καφέ, Μπυραρίες.

Ανακαλύψτε της ομορφιές του Παρισιού με τα Οργανωμένα Πακέτα μας που πραγματοποιούνται  όλο το χρόνο, με δυνατότητα των Απευθείας Πτήσεων από πολλές πόλεις και Νησιά κυρίως την Καλοκαιρινή περίοδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.