Απόδραση στο Ναύπλιο και την Αρχαία Τίρυνθα

Απόδραση στο Ναύπλιο & Αρχαία Τίρυνθα

2 Μέρες  οδικώς

Αναχωρήσεις :  Κάθε μέρα.

1η μέρα : Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα . Άφιξη στο ιστορικό Ναύπλιο, μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας και πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη μέρα.

Σας προτείνουμε μία επίσκεψη στον φημισμένο αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Τίρυνθας ( 7 χλμ ). Τα κυκλώπεια τείχη του 14ου και του 13ου  π.Χ. αιώνα αγκαλιάζουν την αρχαία Ακρόπολη.

Επιστροφή στο Ναύπλιο όπου σας προτείνουμε μια απογευματινή βόλτα στην Ακροναυπλία για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Το βράδυ φαγητό ή ποτό σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και μπαράκια της πόλης με θέα το φωταγωγημένο Μπούρτζι, κτισμένο πάνω στο νησάκι των Αγίων Θεοδόρων. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο , σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ιστορικό κάστρο του Παλαμηδίου με τα 999 σκαλοπάτια, τόπο καταδίκης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Όταν φθάσουμε στην κορυφή θα ανταμειφθούμε με την καλύτερη θέα σε όλη την θάλασσα του Αργολικού κόλπου και την Μυκηναϊκή πεδιάδα. Σε όσους δεν επιθυμούν την ανάβαση, προτείνουμε μια όμορφη βόλτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά πλακόστρωτα στενά με τις ανθισμένες βουκαμβίλιες, τα βενετσιάνικα και τα νεοκλασσικά κτίρια, τα αγάλματα, τις Οθωμανικές κρήνες, τις πανέμορφες πλατείες, το τζαμί όπου συνεδρίαζε η πρώτη βουλή των Ελλήνων, το Αρχαιολογικό μουσείο με εκθέματα από την προϊστορική και Μυκηναϊκή περίοδο, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας. Μετά το φαγητό σε κάποιο από τα γραφικά ταβερνάκια της παλιάς πόλης, αναχωρούμε για την Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

κατά άτομο

σε τρίκλινο

κατά άτομο

σε δίκλινο

Μονόκλινο Παιδικό Με διαμονή στο

Ξενοδοχείο

75 € 85 € 105 € 39 € Hotel  Elena
80 € 90 € 115 € 49 € Hotel Rex
85 € 95 € 125 € 59 € Hotel Agamemnon

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ναυπλίου.
  • Αυτοκίνητο για 2 μέρες ( κατηγορίας Α ) που περιλαμβάνει:

Μικτή Ασφάλεια με απαλλαγή.

Απεριόριστα χιλιόμετρα.

Ασφάλεια κλοπής με απαλλαγή.

24ωρη Οδική Βοήθεια.

Ένας Επιπλέον Οδηγός.

 Όλοι οι φόροι.

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης Tour Operator.

 

Σημειώσεις:

* Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής , ανά διανυκτέρευση ο οποίος καταβάλλεται  επιτόπου από τους πελάτες στο ξενοδοχείο.

**  Η παιδική τιμή ισχύει για παιδί κάτω των 10 ετών , μαζί με 2 γονείς.

*** Υπάρχει δυνατότητα παράτασης της εκδρομής.

**** Οι τιμές διαφοροποιούνται κατά τις εορταστικές περιόδους.

***** Για  την ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται : α) έγκυρη άδεια οδήγησης αυτοκινήτου με την απαραίτητη προϋπόθεση ο οδηγός να είναι άνω των 23 ετών και να κατέχει την άδεια τουλάχιστον 1 χρόνο. β) την προσωπική πιστωτική κάρτα του οδηγού για την δέσμευση της εγγύησης. γ) όλοι οι όροι και προϋποθέσεις οι αναλυτικές καλύψεις περιέχονται στο συμβόλαιο που υπογράφει ο πελάτης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. δ) Οι κλήσεις και τα πρόστιμα συνεπεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας επιβαρύνουν τον Μισθωτή. ε) Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε. στ) οι όροι και προϋποθέσεις δύναται να σταλούν και εκ των προτέρων κατόπιν αιτήματος του οδηγού.

* Ιδιωτικά και με Ασφάλεια * 

Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε , με την πανδημία του Covid 19  να επηρεάζει  αποφασιστικά τις ταξιδιωτικές μας εξορμήσεις , με το πρόγραμμα  * Ιδιωτικά και με Ασφάλεια δίνουμε την δυνατότητα σε ένα ζευγάρι ή σε μία οικογένεια που φοβάται να συνταξιδέψει με άλλα 30 άγνωστα άτομα σε ένα πούλμαν , να πραγματοποιήσει όποιο από τα  προτεινόμενα προγράμματα επιθυμεί , ιδιωτικά και με ασφάλεια, με αυτοκίνητο και ξενοδοχείο που τους παρέχουμε , σε τιμή  group.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.