Εκδρομή στην Μάλτα Αγίου Πνεύματος

Εκδρομή στην Μάλτα  Αγίου Πνεύματος

4 Μέρες Αεροπορικώς

Αναχώρηση :  18/6.

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΤΑ  (Ξενάγηση Βαλέτας)

Αναχώρηση από Αθήνα και πτήση για την Εκδρομή στην Μάλτα με την Aegean Airlines. Άφιξη και συνάντηση με την ξεναγό μας για την ξενάγηση στην πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη, τη Βαλέτα. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Περπατώντας στα γραφικά πλακόστρωτα  δρομάκια, θα αναβιώσει μπροστά στα μάτια μας  η Μεσαιωνική εποχή.  Θα θαυμάσουμε τους κήπους Μπαράκα, απ’ όπου θα δούμε την πανοραμική θέα των δύο φυσικών λιμανιών της Μάλτας και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδέονται με τις δύο μεγάλες πολιορκίες του 1565 και 1942. Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΜΑΛΤΑ (Πανοραμική ξενάγηση της Μάλτας)

Μετά το πρωινό, θα ξεκινήσουμε  την ξενάγηση  με πανοραμική θέα γύρω από τις οχυρώσεις της Βαλέτας. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά τείχη που την περιβάλλουν. Μετά  θα προχωρήσουμε στη μεσαιωνική οχυρωμένη πόλη Βιττοριόζα, όπου  θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Λορέντζου που οικοδομήθηκε τον 16ο αιώνα.  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Marsaxlokk-το μεγαλύτερο ψαροχώρι της Μάλτας. Εδώ, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να περιπλανηθείτε στην αγορά ή να παρακολουθείτε τα πολύχρωμα ψαροκάικα. Ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα από μικρά, όμορφα, παραδοσιακά χωριά θα μεταφερθούμε στο Μπλε Σπήλαιο, το οποίο αποτελείται από θαλάσσιες σπηλιές με φανταστικές αντανακλάσεις φωτός και εκπληκτικά χρώματα. Από εδώ θα προχωρήσουμε στο ψηλότερο σημείο του νησιού, Dingli Cliffs.  Θα απολαύσετε  την μαγευτική θέα προτού προχωρήσουμε στο Ραμπάτ και γύρω από την περίμετρο της Μεδίνας που ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της Μάλτας. Προχωρώντας μέσω μιας υπαίθριας διαδρομής θα καταλήξουμε στο χωριό Μόστα, που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και είναι γνωστό για την εκκλησία με τον τρίτο μεγαλύτερο αυτοστηριζόμενο τρούλο σε όλη την Ευρώπη.

3η μέρα: ΜΑΛΤΑ (Προαιρετική εκδρομή στο Γκόζο )

Μετά το πρωινό, η ημέρα είναι ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό νησί Γκόζο. Θα μεταφερθούμε στο πορθμείο για να επιβιβασθούμε στο ferry boat. Η εξαιρετική ομορφιά του τοπίου, τα υπέροχα σπίτια και οι αγροικίες, η μαγικές εικόνες  που θα συναντήσετε θα σας πείσουν , για το πόσο άξιζε η επίσκεψή σας στο νησί του Γκόζο. Θα επισκεφτούμε την Ggantija, με τα μοναδικά ευρήματα από την Νεολιθική εποχή, την πρωτεύουσά του Γκόζο Βικτώρια, με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη, στη συνέχεια το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και τέλος το γραφικό ψαροχώρι Xlendi, όπου μπορείτε προαιρετικά να γευματίσετε . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΜΑΛΤΑ – ΑΘΗΝΑ

 Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος. Μπορείτε επισκεφθείτε την αγορά για τα τελευταία σας ψώνια. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση στην Αθήνα.

 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :

 •     Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μάλτα – Αθήνα με την Aegean Airlines.
 •     1 αποσκευή μέχρι 23 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 •     Μεταφορές από το αεροδρόμιο της Μάλτας στο ξενοδοχείο και τανάπαλιν.
 •     3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*ή 4*κατά την επιλογή σας.
 •     Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 •     Ξενάγηση της Βαλέτας – Πρωτεύουσας του νησιού με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 •     Πανοραμική ξενάγηση του νησιού της Μάλτας με Ελληνόφωνο ξεναγό.
 •     Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 •     Φόροι αεροδρομίων 155 € το άτομο.
 •     Εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 •     Φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά
 •     Οι προαιρετικές εκδρομές και επισκέψεις.

Σημ 1: Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να αλλάξει.

Σημ 2: Η παιδική τιμή αφορά σε παιδιά κάτω των 12 ετών μαζί με 2 γονείς.

 

Αναχωρήσεις Δίκλινο 1κλινο Παιδικό Ξενοδοχείο
18/6-21/6  4ήμερη 339 439 289  Alexandra  3*
379 499 319 Golden Tulip Vivaldi 4*

 

Ώρες αναχωρήσεων :

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΛΤΑ  

08.05-08.55

ΜΑΛΤΑ-ΑΘΗΝΑ  

17.40-20.20

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.